Team Straatsignalering

Zoeken

Agenda

20 januari: Algemene Vergadering
17 maart: Algemene Vergadering
16 april:  klimaatwandeling in Amsterdam-Oost, 
4 mei:  4-mei vesper aansluitend gezamenlijk naar de herdenking op de Dam
19 mei: Algemene Vergadering
16 juni: Algemene Vergadering
15 september: Algemene Vergadering
6 november:  oecumenische herdenking van omgekomen vluchtelingen aan de grenzen van

Europa
17 november     : Algemene Vergadering<br>4 december       : Nicolaasvesper in museum Ons’ Lieve Heer op Solder</p>

Kerken
De Raad van Kerken Amsterdam is een samenwerkingsverband van christelijke kerken en gemeenschappen in Amsterdam. Bekijk hier de lijst van deelnemers en verwante externe organisaties.
28 maart 2020

Team Straatsignalering

www.facebook.com/straatsignalering   Citaat van deze pagina:

Als je wilt ondersteunen, bijdragen aan het kopen van o.a. eten en drinken in de locaties in Oost en West, wilt bijdragen aan noodhulp aan ongedocumenteerden kan er overgemaakt worden naar het Noodfonds Straatsignalering Amsterdam, een fonds in beheer van de Hofkerk in Amsterdam Oost, op de rekening van de Martelaren van Gorcum, NL13 INGB 0000 1225 88 en o.v.v. het Noodfonds Straatsignalering Amsterdam (ANBI status). Bijdragen worden besteed aan de eerste levensbehoeften van deze mensen, zoals eten, drinken, wasjes draaien. [ Vanuit het Noodfonds wordt ook bijgedragen aan de zorg voor de groep in de parkeergarage Kempering in Zuidoost, in nauw overleg met Lisa Elsenburg, die de hulp daar nu coördineert. ]

In deze tijdelijke kleinschalige vormen van dagopvang zijn vrijwilligers nodig voor diverse praktische taken. Ziet u kans om mee te helpen? Mail naar niemandopstraat@gmail.com  – dit is een samenwerking van Team Straatsignalering en de hulp aan de parkeergarage. In de huidige situatie kan geen vrijwilligerscontract aangeboden worden, men handelt op eigen risico. Vrijwilligers zijn beslist nodig. Voor informatie kunt u bellen met Annette Kouwenhoven: 06-2123 5320

Nieuwsbrief Deel dit bericht:
Print deze pagina: