Solidariteitsmaaltijd op 28 februari in De Bron

We Are Here Solidariteitsmaaltijd Kom, eet en ontmoet!
Eten met ongedocumenteerden en  buurtbewoners in Nieuw-West  

DKerkgebouw De Bron, Willem Klooslaan 1    1064 ST                    www.oasenieuwwest.nl

Inloop: 18.00 uur – Start: 18.30 uur

Eet met ons mee!

Wij, een aantal ongedocumenteerde bewoners van Amsterdam, verenigd in We Are Here, en tot voor kort verblijvend op de Bijlmerdreef 622, nodigen jou van harte uit om met ons en buurtbewoners samen te eten en elkaar te ontmoeten. Ook ongedocumenteerden van de 24-uurs opvang Derkinderenstraat 44 zullen aanwezig zijn. In samenwerking met een aantal kerken in Nieuw-West bieden wij een maaltijd aan van drie gangen voor de prijs van €10. Hiermee kunnen wij onszelf weer even bedruipen, maar net zo belangrijk is, dat wij ons netwerk in de stad kunnen uitbreiden.

Laat u verrassen en meld u aan op schravendeel.r@gmail.com

*Een aantal kerken in Oost en Zuid-Oost trekken al een tijd op met deze groep en hopen op jouw komst!