2 febr. 2019: Tweede netwerkbijeenkomst RvKA

Zoeken

Agenda

20 januari: Algemene Vergadering
17 maart: Algemene Vergadering
16 april:  klimaatwandeling in Amsterdam-Oost, 
4 mei:  4-mei vesper aansluitend gezamenlijk naar de herdenking op de Dam
19 mei: Algemene Vergadering
16 juni: Algemene Vergadering
15 september: Algemene Vergadering
6 november:  oecumenische herdenking van omgekomen vluchtelingen aan de grenzen van

Europa
17 november     : Algemene Vergadering<br>4 december       : Nicolaasvesper in museum Ons’ Lieve Heer op Solder</p>

Kerken
De Raad van Kerken Amsterdam is een samenwerkingsverband van christelijke kerken en gemeenschappen in Amsterdam. Bekijk hier de lijst van deelnemers en verwante externe organisaties.
4 januari 2019

2 febr. 2019: Tweede netwerkbijeenkomst RvKA

Zaterdag 2 februari 2019, 14:00 uur tot 16:00 uur (inloop 13.30): Tweede Netwerkbijeenkomst. Locatie: Zolder Van Limmikhof, Nieuwe Keizersgracht 1 A (lift aanwezig).
In mei 2017 organiseerde de Raad van Kerken Amsterdam een eerste – zeer geslaagde – netwerkbijeenkomst. Op 2 februari organiseren we een tweede netwerkbijeenkomst. De bijeenkomst zal vooral het karakter van een ontmoeting van een bredere kring leden uit de kerken en geloofsgemeenschappen die lid zijn van onze kerk zijn. Daarnaast zullen we daarvoor mensen uit kerkelijke organisaties waarmee wij in contact zijn uitnodigen. Naast ontmoeting geven we informatie over ontwikkelingen in de Raad van Kerken Amsterdam in de afgelopen jaren en presenteren we ons beleidsplan voor de komende jaren.

De dag zal geopend worden met een lezing van theoloog en schrijver Alain Verheij over de rol en betekenis van geloofsgemeenschappen in de stad. Alain Verheij is bekend van bijdragen op TV en de dagbladen. Zijn boek ‘God en ik’ werd gekozen tot beste theologische boek van 2017-2018.  Verder zullen er muzikale bijdragen zijn. De dag zal worden afgesloten met gebed en zang.

Aanmelden graag vóór 26 januari 2019 via raadvankerken@gmail.com . Vermeld bij uw aanmelding tot welk kerkgenootschap u behoort en met hoeveel mensen u denkt te komen.

Archief Deel dit bericht:
Print deze pagina: