27 jan. 2019: Nationale Holocaust Herdenking

Op zondag 27 januari 2019 organiseert het Nederlands Auschwitz Comité de jaarlijkse Nationale Holocaust Herdenking om 11:30 bij het Spiegelmonument ‘Nooit Meer Auschwitz’ in het Wertheimpark in Amsterdam.

De Raad van Kerken zal daar met een afvaardiging aanwezig zijn. We nodigen alle leden en belangstellenden uit zich daarbij aan te sluiten.

U bent van harte welkom in de hal van het Stadhuis van Amsterdam vanaf 10.00 uur. Om 11.00 uur vertrekt van daar een Stille Tocht naar het Wertheimpark. De Herdenking begint om 11.30 uur en zal rond 12.15 eindigen. Na de herdenking kunnen particulieren en organisaties kransen en bloemen bij het monument leggen. De Stille Tocht en de Herdenking worden live door de NOS uitgezonden.

Kijkt u voor meer informatie op de website van het Nederlands Auschwitz Comité: http://www.auschwitz.nl