Netwerkbijeenkomst 2 februari

 

UITNODIGING

Ontmoetingsdag van de Raad van Kerken Amsterdam

Zaterdag 2 februari  13.30-16.00 uur

Plaats: De Limmikhof, Nieuwe Keizersgracht 1A Amsterdam

Hierbij nodigen wij u van harte uit tot het bijwonen van de ontmoetingsdag van de Raad van Kerken Amsterdam. Bij de Raad zijn ruim 20 kerkgenootschappen aangesloten. Op de ontmoetingsdag bieden wij u gelegenheid om nader met elkaar kennis te maken en onderling in gesprek te gaan.De dag zal geopend worden met een lezing van theoloog en schrijver Alain Verheij over de rol en betekenis van geloofsgemeenschappen in de stad. Alain Verheij is bekend van bijdragen op TV en de dagbladen. Zijn boek ‘God en ik’ werd gekozen tot beste theologische boek van 2017-2018.  Verder zullen er muzikale bijdragen zijn. De dag zal worden afgesloten met gebed en zang.

Aanmelden graag vóór 26 januari 2019 via raadvankerken@gmail.com . Vermeld bij uw aanmelding tot welk kerkgenootschap u behoort en met hoeveel mensen u denkt te komen.

Hartelijke groet,

Henk Meulink

Voorzitter Raad van kerken Amsterdam