In deze Nieuwsbrief vindt u:

Zoeken

Agenda

20 januari: Algemene Vergadering
17 maart: Algemene Vergadering
16 april:  klimaatwandeling in Amsterdam-Oost, 
4 mei:  4-mei vesper aansluitend gezamenlijk naar de herdenking op de Dam
19 mei: Algemene Vergadering
16 juni: Algemene Vergadering
15 september: Algemene Vergadering
6 november:  oecumenische herdenking van omgekomen vluchtelingen aan de grenzen van

Europa
17 november     : Algemene Vergadering<br>4 december       : Nicolaasvesper in museum Ons’ Lieve Heer op Solder</p>

Kerken
De Raad van Kerken Amsterdam is een samenwerkingsverband van christelijke kerken en gemeenschappen in Amsterdam. Bekijk hier de lijst van deelnemers en verwante externe organisaties.
8 maart 2018

In deze Nieuwsbrief vindt u:

Informatie over de partijprogramma’s voor de verkiezing van de Amsterdamse gemeenteraad op 21 maart – met bijzondere aandacht voor vluchtelingen.

  1. Overzicht van belangrijke thema’s in de programma’s, plus aandachtspunten van de Taakgroep. Ook te lezen op: https://rvkamsterdam.nl/index.php/category/taakgroep/
  2. Passages uit partijprogramma’s m.b.t. vluchtelingen; onderaan elke selectie staat de link naar de website waar u het hele programma kunt lezen.

Wilt u deze Nieuwsbrief doorsturen in uw netwerk?

Op dinsdag 13 maart om 20.00 u. zal in de Noorderkerk het verkiezingsdebat plaatsvinden onder de titel ‘Ik geloof in Amsterdam’, georganiseerd door de Protestantse Kerk Amsterdam, met de lijsttrekkers van D66, PvdA, GroenLinks, SP, CDA, ChristenUnie en waarschijnlijk BIJ1 en Forum voor Democratie. Ds. Gerhard Scholte, voorzitter van de Taakgroep, zal daar het thema vluchtelingen aan de orde stellen. – U bent van harte welkom.

Wilt u zich basiskennis over mensenrechten verwerven, dan is nu een pocket beschikbaar in de serie Elementaire deeltjes, getiteld ‘Mensenrechten’, geschreven door Daan Bronkhorst en Eduard Nazarski, beiden werkzaam bij Amnesty International Nederland (164 blz. voor € 9,99).

Met vriendelijke groet,

redactie Nieuwsbrief Taakgroep Vluchtelingen RvK A’dam

Nieuwsbrief Deel dit bericht:
Print deze pagina: