Dagopvang tussen Kerst en oud&nieuw door Elthetokerk en Keizersgrachtkerk

Zoeken
Kerken
De Raad van Kerken Amsterdam is een samenwerkingsverband van christelijke kerken en gemeenschappen in Amsterdam. Bekijk hier de lijst van deelnemers en verwante externe organisaties.
15 januari 2018

Dagopvang tussen Kerst en oud&nieuw door Elthetokerk en Keizersgrachtkerk

De dag na Kerst werd het pand aan het Zeeburgerpad weer ontruimd. Elthetokerk (Javastraat) en Keizersgrachtkerk boden de vluchtelingen de mogelijkheid overdag te verblijven in een ruimte in hun kerkgebouw. De  vluchtelingen die daar een aantal weken hadden gebivakkeerd, mogen in de Winteropvang voor daklozen overnachten. Overdag stelden achtereenvolgens de Elthetokerk (28 december), het kantoor van GroenLinks (29 december) en de Keizersgrachtkerk hun ruimtes beschikbaar (30 en 31 december, en 1 januari). Vanaf 2 januari was De Kas van de Diaconie weer open en kan iedereen daar overdag terecht voor gesprek en een maaltijd.

Nieuwsbrief Deel dit bericht:
Print deze pagina: