Tafels van hoop voor vluchtelingen - Kerk in Actie

Zoeken

Agenda

20 januari: Algemene Vergadering
17 maart: Algemene Vergadering
16 april:  klimaatwandeling in Amsterdam-Oost, 
4 mei:  4-mei vesper aansluitend gezamenlijk naar de herdenking op de Dam
19 mei: Algemene Vergadering
16 juni: Algemene Vergadering
15 september: Algemene Vergadering
6 november:  oecumenische herdenking van omgekomen vluchtelingen aan de grenzen van

Europa
17 november     : Algemene Vergadering<br>4 december       : Nicolaasvesper in museum Ons’ Lieve Heer op Solder</p>

Kerken
De Raad van Kerken Amsterdam is een samenwerkingsverband van christelijke kerken en gemeenschappen in Amsterdam. Bekijk hier de lijst van deelnemers en verwante externe organisaties.
9 november 2017

Tafels van hoop voor vluchtelingen – Kerk in Actie

Op de Internationale Dag van de Migrant, 18 december 2017, willen we met elkaar de langste tafel van Nederland dekken en vluchtelingen uitnodigen om aan te schuiven. Hoe? Door met vluchtelingen aan tafel te gaan, in uw kerk, op uw school, in het buurthuis of gewoon bij u thuis. Kerk in Actie hoopt met alle tafels samen die avond de langste tafel van Nederland te vormen. Doe mee en geef vluchtelingen het gevoel dat ze welkom zijn en erbij horen.

Doet u ook mee? De aanmeldingen komen al binnen. Kerk in Actie roept kerken, scholen en andere instellingen op om, tijdens de internationale dag van de migrant, een maaltijd te organiseren met vluchtelingen. Door zoveel mogelijk meters tafels te verzamelen hopen we die dag samen met u de langste tafel van Nederland vormen. Doe mee met de grote landelijke actie om op 18 december de langste tafel van Nederland te dekken en nodig vluchtelingen uit om deel te nemen.

Meld uw tafel aan op www.kerkinactie.nl/tafelsvanhoop en ontvang tips om uw tafel te organiseren zoals voorbeelden om vluchtelingen uit AZC’s of bij u in de gemeente uit te nodigen en praktische tips zoals gespreksonderwerpen. (De website is al online, en wordt binnenkort verder gevuld.)

Nieuwsbrief Taakgroep Deel dit bericht:
Print deze pagina: