Huiskamerrestaurant de Vluchtmaat – 24 november, 15 december

Joan Muyskenweg 32  –  1114 AN Amsterdam Duivendrecht

De opening van huiskamerrestaurant de Vluchtmaat op 20 Oktober was een groot succes!

Op 24 November en op 15 December zal het huiskamerrestaurant opnieuw zijn deuren openen.

Wil je er deze keer ook bij zijn? Reserveer dan door een email te sturen naar: eet@vluchtmaat.nl Wees er snel bij, want de vorige keer waren we binnen no time volgeboekt!

Je kunt komen eten en drinken in ruil voor een donatie van minimaal €15 per persoon. Er wordt een overheerlijke vegetarische Ethiopische maaltijd geserveerd en daarbij wordt er voor iedere gelegenheid een mooi programma samengesteld. Inloop is vanaf 18:00 uur. Het programma begint om 18:30 uur.

24 November gaan we samen met alle bezoekers op reis door Ethiopië en Eritrea. Door middel van een interactief spel zullen we meer te weten komen over de geschiedenis, de cultuur en de politieke situatie van beide landen.

15 December gaat de opening van het huiskamerrestaurant gepaard met een expositie waarin huurders en bewoners van de Vluchtmaat zichzelf presenteren door het tonen van werk en leven.

Voor beide avonden kun je alvast reserveren door een email te sturen naar eet@vluchtmaat.nl We hopen je 1 van de avonden te mogen ontvangen. En als je deze uitnodiging wilt delen, heel graag! zie voor meer nieuws: http://vluchtmaat.nl/