Begeleiding bij terugkeer - Solid Road - 29 november

Zoeken
Kerken
De Raad van Kerken Amsterdam is een samenwerkingsverband van christelijke kerken en gemeenschappen in Amsterdam. Bekijk hier de lijst van deelnemers en verwante externe organisaties.
9 november 2017

Begeleiding bij terugkeer – Solid Road – 29 november

Stichting Solid Road organiseert op woensdag 29 november 2017 om 20:00 uur in de Martuskerk, Copernicusstraat 18, 3817 VJ Amersfoort een voorlichtingsavond over terugkeer van vluchtelingen en asielzoekers.

Solid Road begeleidt (uitgeprocedeerde) vluchtelingen bij terugkeer naar hun land van herkomst. Door middel van vaktrainingen, businesstraining en begeleiding in het land van herkomst zet Solid Road zich in om mensen terug te laten keren met perspectief. Graag opgeven voor de avond onder: info@solidroad.nl of 06-27480885. Voor meer informatie: www.solidroad.nl.  Deelname aan de avond is gratis. Er wordt een collecte gehouden.

Nieuwsbrief Deel dit bericht:
Print deze pagina: