21 mei: 50 jaar Raad van Kerken Nederland in Amersfoort

Zoeken
Kerken
De Raad van Kerken Amsterdam is een samenwerkingsverband van christelijke kerken en gemeenschappen in Amsterdam. Bekijk hier de lijst van deelnemers en verwante externe organisaties.
31 december 2017

21 mei: 50 jaar Raad van Kerken Nederland in Amersfoort

Maandag 21 mei, Tweede Pinksterdag, bent u vanaf 14.30 uur welkom bij de viering van het vijftigjarig jubileum van de Raad van Kerken in Nederland. Deze vindt plaats in de Sint Joriskerk, Hof 1 in Amersfoort. Om 15.00 uur is er een feestelijke viering met het thema “De Geest waait”. In het boekje dat in dit kader is uitgegeven met pinksterliederen uit verschillende kerkelijke tradities, staat o.a. een mooie bijdrage van ons DB-lid Irini Sorial. Na de viering is er een receptie en fototentoonstelling over de Raad en de fototentoonstelling “De Joodse Weg” van Jip Wijngaarden.
De organisatie vraagt u zich van te voren aan te melden: rvk@raadvankerken.nl

Nieuws Deel dit bericht:
Print deze pagina: