10 juni: kerkenpad DGA 10.30 uur

Zoeken
Kerken
De Raad van Kerken Amsterdam is een samenwerkingsverband van christelijke kerken en gemeenschappen in Amsterdam. Bekijk hier de lijst van deelnemers en verwante externe organisaties.
16 december 2017

10 juni: kerkenpad DGA 10.30 uur

Zondag 10 juni, 10.30 uur zetten wij ons “kerkenpad” langs onze lidkerken voort met een bezoek aan de Doopsgezinde Gemeente. We maken de kerkdienst mee in de ons bekende Singelkerk, die om 10.30 uur begint. Na de dienst is er gelegenheid mensen van de Doopsgezinde Kerk te ontmoeten. Van harte uitgenodigd om zo kennis te maken met de doperse traditie die teruggaat naar het begin van de reformatie. U kunt ook andere mensen attent maken op dit bezoek. Zij zijn ook van harte welkom.
Graag melden als u mee wilt gaan bij Peter Lichtenveldt: peter.lichtenveldt@gmail.com

Nieuws Deel dit bericht:
Print deze pagina: