2 febr. 2019: Tweede netwerkbijeenkomst RvKA

Zoeken
Agenda
    Er zijn geen agenda-punten.
Kerken
De Raad van Kerken Amsterdam is een samenwerkingsverband van christelijke kerken en gemeenschappen in Amsterdam. Bekijk hier de lijst van deelnemers en verwante externe organisaties.
2 november 2017

2 febr. 2019: Tweede netwerkbijeenkomst RvKA

Zaterdag 2 februari, 13.30 uur: Tweede Netwerkbijeenkomst
In mei 2017 organiseerde de Raad van Kerken Amsterdam een eerste – zeer geslaagde – netwerkbijeenkomst. Op 2 februari organiseren we een tweede netwerkbijeenkomst. De bijeenkomst zal vooral het karakter van een ontmoeting van een bredere kring leden uit de kerken en geloofsgemeenschappen die lid zijn van onze kerk zijn. Daarnaast zullen we daarvoor mensen uit kerkelijke organisaties waarmee wij in contact zijn uitnodigen. Naast ontmoeting geven we informatie over ontwikkelingen in de Raad van Kerken Amsterdam in de afgelopen jaren en presenteren we ons beleidsplan voor de komende jaren.
Nadere informatie volgt. Zet de datum vast in uw agenda

Nieuws Deel dit bericht:
Print deze pagina: