22 oktober: manifestatie Samen Een Amsterdam, Vondelpark

Zoeken
Kerken
De Raad van Kerken Amsterdam is een samenwerkingsverband van christelijke kerken en gemeenschappen in Amsterdam. Bekijk hier de lijst van deelnemers en verwante externe organisaties.
28 februari 2017

22 oktober: manifestatie Samen Een Amsterdam, Vondelpark

Op zondag 22 oktober vindt het volgende evenement plaats van Samen Een Amsterdam, waarin de Raad van kerken Amsterdam participeert Een manifestatie in een prachtig gedeelte van onze stad, het Vondelpark in Amsterdam Zuid. Op zondag 22 oktober wordt het Vondelpark een middag lang een verbindingsplek voor alle godsdiensten, religies en culturen van Amsterdam. 

Er wordt een leuk interactief programma gepland waarbij alle deelnemende organisaties van Samen Een Amsterdam de kans krijgen om hun organisatie op de kaart te zetten en met voorbijgangers te ontmoeten, te praten en gedachten uit te wisselen. Nadere informatie over het programma volgt snel, maar reserveer alvast 22 oktober in de agenda. Houdt ook de facebook pagina in de gaten voor updates.

sameneenamsterdam@gmail.com

www.sameneenamsterdam.nl

https://www.facebook.com/sameneenamsterdam

Nieuws Deel dit bericht:
Print deze pagina: