18 februari: Kerkenpad langs lidkerken bij Koptisch Orthodoxe kerk

Zoeken
Kerken
De Raad van Kerken Amsterdam is een samenwerkingsverband van christelijke kerken en gemeenschappen in Amsterdam. Bekijk hier de lijst van deelnemers en verwante externe organisaties.
27 februari 2017

18 februari: Kerkenpad langs lidkerken bij Koptisch Orthodoxe kerk

In het kader van elkaar beter leren kennen wordt voor leden en andere belangstellenden door het DB en enkele leden van de Alg.Vergadering drie keer per jaar  een bezoek georganiseerd voor het bijwonen van een viering bij één van de lidkerken. Op 18 februari brengen we in dit kader een bezoek aan de Koptisch Orthodoxe Kerk, locatie Mosstraat 2 in Amsterdam Noord. De dienst begint om 9.00 uur en is in het Nederlands. Na de viering, die ongeveer twee uur duurt, is er een moment van ontmoeting en een rondleiding. vermoedelijke eindtijd 12.30 uur.

U bent van harte welkom.

 

Nieuws Deel dit bericht:
Print deze pagina: